Sunday, 3 December 2017

NeilikkaklementiiniJoulu tuoksuu Tolulta ja neilikkaklementiiniltä. Neilikkaklementiini on joku äidin juttu, enkä tiedä yhtään mistä se on vakiintunut osaksi jouluperinteitämme. Sellainen on kuitenkin nököttänyt kylpyhuoneen lavuaarin vieressä joka joulu, joten se on minulle the joulutuoksu

Meillä oli tänään oli siivouspäivä (koska olohuoneeseemme muuttaa huomenna uusi matto!) ja koska on myös ensimmäinen adventti, tuntui vallan sopivalta näperrellä kylpyhuoneeseen siivouksen jälkeen joulutuoksuke.

Neilikkaklementiini on siitä briljantti tuoksuke, että se on edullinen ja helppo tehdä, eikä siitä aiheudu ylimääräistä roskaa. Tultuaan tiensä päähän klementiinin voi nakata neilikkoineen suoraan kompostiin. Lisäksi uskoisin, että neilikkaklementiini sopii hajuherkemmänkin kylpyhuoneeseen...? Siinä on ihanan aito tuoksu.

Yksinkertainen DIY ohje kuuluu: pistele klementiiniin neilikoita (sain omani tuliaisena Abu Dhabista, ja veikkaisin, että neilikat ovat tuoksuvaisempia oriental supermarketeissa, kuin Prismassa).


No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.