Monday 12 March 2018

Suosikkiaamupala nyt: tuorepuuro


Suosikkiaamupalani on juuri nyt tuorepuuro! Pidän aamuista, mutta olen toivoton aamuihminen. Herään kaksi tuntia ennen lähtöä, mutta jotenkin kummasti saan ajan aina kulumaan kaikkeen epämääräiseen haahuiluun. Jos tulee kiire (kuten liian usein tulee) närkästyn itseeni ja vihaan maailmankaikkeutta aina työpaikalle asti. Vihaan kiirettä.

Tämänhetkinen arkitavoitteeni onkin hoitaa kaikki mahdolliset askareet edellisenä iltana, jotta saan heräillä aamulla rauhassa ja istua vaikka tunnin juomassa kahviani. Tuorepuuro on tietenkin aamukärttyilijän paras ystävä, koska se tehdään valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana! 

Here's how:

3dl kaura- tai kookosmaitojuomaa
1dl isoja kaurahiutaleita
3rkl chia siemeniä
makeuta halutessasi hunajalla
if you wanna be fancy, murskaa mukaan muutama vaniljansiemen 
Mittaa ainekset ilmatiiviiseen lasipurkkiin ja laita jääkaappiin yöksi. Lisukkeeksi sopivat marjat ja hedelmät (omat suosikit ovat juuri nyt mango ja mustikat, mutta o-d-o-t-a-n jo kieli pitkänä mansikkasesonkia). 

Palaan tänään töihin viikon lomalta, joten nyt on otollinen hetki keskittyä elämänlaadun parantamiseen toimivampien arkirutiinien avulla (but let's be honest, tähtään edelleen elämässä sellaiseen ammatiin, jossa minun ei tarvitse lähteä aamuisin kotoa minnekään). 

No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.