Friday 9 December 2016

Sparkle and Shine


Katselin linnanjuhlia itsenäisyyspäivänä ja taisin hieman innostua kaikesta siellä nähdystä säihkeestä, sillä huomasin oikein himoitsevani jotain kimaltelevaa myös omaan elämääni. Onneksi kynsilakkalaatikosta löytyi tämä Kure Bazaarin kimallelakka, sillä myönnän, että joskus kimallehimoissa on tullut ostettua jos jonkinlaista 80-luvun paljettiunelmaa UFF:lta - ja voitte vaan uskoa, että ne ovat poikkeuksetta jääneet kaikessa kauneudessaan (tai karmeudessaan perspektiivistä riippuen) kaapin pohjalle lojumaan. Ehkä jossain toisessa elämässä (tai ehkä eläkkeellä) kuljen sitten paljetteihin verhoiltuna - toistaiseksi kimaltelevat kynnet tuovat juuri tarpeeksi säihkettä elämääni.


Kure Bazaarin kynsilakkoja olen kehunut täällä blogissa ennenkin, mutta kertauksena vielä, että kynsilakkojen koostumuksesta 85% tulee suoraan luonnosta - ainesosina on mm. puuvillaa, maissia, perunaa ja vehnää. Lakat ovat myös täysin vegaanisia.
Tämä kimalteleva Diva!-niminen sävy on mielestäni aivan yltiöhurmaava - ja sopii tietenkin juhlasesonkiin (ja perjantaihin!) kuin valettu. Lakka on kiva yksinään tai vaalean pohjalakan kanssa, mutta koska olen itse tummien sävyjen ystävä, lakkasin tuohon alle kaksi kerrosta niin ikään Kure Bazaarin Scandal-sävyä. Kimalteet pääsevät jotenkin kauniisti esiin tummaa pohjaa vasten, ja lopputuloksesta tulee vähän mieleen galaksit ja tähtisikermät! Mikäs sen loisteliaampaa.


Kimallelakkojen pinta jää aina tietenkin hieman röpelöiseksi, joten lisäsin kimallelakkakerroksen päälle vielä yhden kerroksen Final Touch- päällyslakkaa, joka myös pidentää kynsilakan pysyvyyttä. Ja poikkeuksellisen hyvin ovat nämä lakkaukset kyllä pysyneetkin, vaikka en ole varonut kynsiäni yhtään. Ainoa hienoinen ongelma saattaa esiintyä, kun yritän jossain vaiheessa poistaa lakkauksen, sillä ainakaan viimeksi Kure Bazaarin muuten erinomainen kynsilakanpoistoaine ei pystynyt kimallelakkaan kovin hyvin. Saa nähdä, auttaako asiaa tällä kertaa se, että alla on pari kerrosta niin sanottua normaalia lakkaa.


Mikäli tekin aloitte himoitsemaan kimallekynsiä, kannattaa seurata Jolien joulukalenteria Facebookissa tai Instagramissa, sillä Jolie julkaisee joka päivä jonkin rahanarvoisen edun myymistään tuotteista - ties vaikka Kure Bazaarin lakat paljastuisivat jonkin luukun takaa! Itse aion siinä tapauksessa hankkia kevättä silmällä pitäen vaalean Capuccino-sävyn. Ja ehkä superpäheän Discon - tiedättehän, ihan siltä varalta, että kimallehimo yllättää...Ja psst... Muistattehan osallistua Arelan lahjakortin arvontaan ennen sunnuntaita!

No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.