Saturday 5 March 2016

Eau Dissolvante


Siirryttyäni käyttämään luonnonkosmetiikkaa on yksi parhaista kosmetiikkalöydöistä ollut ehdottomasti Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine, tai tarkkalleen ottaen kynsilakanpoistovesi. Asetooniton ja etyyliasetaatiton koostumus takaa, että aine on lähes hajuton ja kemikaalien sijaan Eau Dissolvante poistaa kynsilakat luonnollisten liuottimien  -  vehnän, maissin ja ruokosokerin - voimin. 

Since I began my shift towards natural cosmetics, one of the best finds has, without doubt, been the 100% natural origin nailpolish remover by Kure Bazaar. As the formula is entirely acetone and ethyl acetate-free, 'Eau Dissolvante' is nearly odourless and includes only natural dissolvants - wheat, corn and cane sugar. 


Kynsilakan poistovettä saa myös ruusu-uutetta sisältävänä, hoitavana versiona - joka on kuulemani mukaan myös erinomainen vaihtoehto. Itse valitsin kuitenkin kynsiä vahvistavan veden, jossa vaikuttavana ainesosana toimii  bambusta ja inkivääristä uutettu luonnollinen silikoni. Vesi-öljyseos sisältää myös auringonkukansiemenöljyä, joten se ei kuivata käsiä, kynsiä tai kynsinauhoja. Poistovedellä puhdistaminen ei ole välttämättä yhtä nopeaa kuin kemialisilla aineilla, mutta huomattavasti miellyttävämpää! Ainoa pieni miinus tuleekin muuten täydellisen tuotteen pakkauksesta. Kaunishan lasinen pullo toki on, mutta suuri lasinen pakkaus ei ole se kätevin mukana kannettava - ja mahdoton pakata käsimatkatavaroihin - eikä sitä sovi pahemmin pudotella kylpyhuoneen lattialle.

Eau Dissolvante is also available in a caring version, which includes rose oil extracts - and is, I've been told, also an excellent product. I, however, chose the stregthening remover, which includes natural silicone, extracted from bamboo and ginger. The water and oil formula also includes sunflower seed oil to quarantee that it will not dry hands, nails or cuticles. Removing might not be as quick, but certainly more pleasant! The only disadvantage of the otherwise perfect product is its packaging. Whilst the 250ml glass container is certainly soft on the eye, it isn't the most practical thing to carry around - impossible to bring on hand luggage - and won't take too many collisions with the bathroom floor. Photographs by Emma Wilde

No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.