Wednesday 18 July 2018

Iholla nyt: Babe Balm


Kesäisin arvostan yksinkertaista kauneusrutiinia. Ulkona paistaa aurinko – ei ole aikaa kököttää sisällä hinkkaamassa naamaa. Mitä useampaan tarkoitukseen yksi tuote käy, sitä parempi.

Kesän kuumin uutuustuote Babe Balm on monitoimivoide, jota voi käyttää kosteutukseen, meikinalusvoiteena, kasvobalsamina, korostusvoiteena tai vaikka öljyputsarina. Ihan mihin vaan! Lisäksi jokaisella käyttökerralla saa vähän tropiikkiterapiaa, koska voiteessa on sellainen makean karhea tropiikin tuoksu (ehkä nektariini?).

Sain Babe Balmin testiin Sugarilta ja pidin siitä heti. Olen käyttänyt sitä polviin, kyynärpäihin, käsien kovettumiin ja kasvoille (levitin sitä yhtenä päivänä koko kasvoille ja olin koko päivän mega glow).

Babe Balm on valmistettu huippulaadukkaista raaka-aineista. Siinä on koentsyymi Q10:tä, skvalaania ja kimara kaikkia upeita hedelmä- ja kukkaisantioksidantteja tropiikista: kokumvoi, kameliaöljy, kookosöljy, pequiöljy, gardenian kukkauute (eli monoi), vaniljauute ja hibiskuksen siemenöljy. Vaikka voide on paksua ja vähän vahamaista, se imeytyy ihoon hyvin, koska siihen käytetyt öljyt on molekyylikooltaan pieniä.


Ennustan, että Babe Balmista tulee uusi luottovoiteeni, koska kannan sitä koko ajan mukana. Se on jotenkin vähän seksikäs; helposti lähestyttävä, flirttaileva ja silti tyylikäs – the balm for babes. Babetastic.

Lisäksi Babe Balm on mahtava hinta-laatusuhteeltaan, koska 60ml iso tuubi maksaa alta 37 euroa, 30ml pikkutuubi alta 25 euroa. It’s the balm for a babe on a budget, too!

Babe Balm on englantilaisen, ultra fabulousin luonnonkosmetiikkabrändin Bybin esikoistuote. Bybin perustajakaksikko Elsie ja Monika tunnetaan myös sivustostaan Clean Beauty Collection, jota on kutsuttu mm. luonnonkosmetiikan Into the Glossiksi.


Seuraavaksi haluan kokeilla Bybiltä ainakin kehuttua Supercharge Serumia ja Detox Dust puhdistavaa aktiivihiilinaamiota. Talveksi ostan rohtuvia huulia varten Buffer huulikuorinnan. No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.