Tuesday 17 January 2017

Kuukauden kosmetiikkakokeilu: Rose & Abricot Hairmilk


Pesen hiukseni enintään kolme kertaa viikossa, yleensä aamuisin. Satun kuitenkin olemaan ennen aamukahvia erittäin kärttyinen ja harvinaisen hidas (ja useimpina aamuina tietenkin pienessä kiireessä), joten pyrin pitämään nämä toimitukset mahdollisimman lyhyinä ja kivuttomina. Kiitän joka kerta tähtiä siitä, että hiuslaatuni ei vaadi mitään erityishuomiota, ja voin näin ollen minimoida siihen käyttämäni vaivan ja ajan.


Viimeisimmällä kampaajakäynnilläni menin kuitenkin lipsauttamaan, etten ole käyttänyt puoleen vuoteen hoitoainetta, kun hiukseni eivät tunnu mitenkään kummemmin sellaista kaipaavan - ja sain tietenkin kampaajaltani palkaksi sellaisen mulkaisun, että lupasin korjata asian ensitilassa. Hieman pitkin hampain kävin sitten Joliessa hakemassa newyorkilaisen John Master's Organics:n Rose & Abricot Hairmilkin, joka on hiuksiin jätettävä hoitovoide. Siihen en nimittäin suostu, että joutuisin huuhtomaan hiukset vielä hoitoaineenkin levittämisen jälkeen!


Kuukauden käytön jälkeen myönnän kuitenkin nöyrästi, että tämän tehotuotteen levittämiseen kannattaa uhrata tahmeimpinakin aamuina se ylimääräinen minuutti - ja kaupassa useampi kymppi. Huipputuote erityisesti karheammalle hiuslaadulle ja talven, auringon tai uimaveden kuivattamille latvoille. Paksu, voidemainen koostumus hoitaa, mutta ei tee hiuksista rasvaisia tai lättäniä. Erityismaininta myös ihanasta tuoksusta! Ja jos minun suositukseni ei riitä, myös luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko nosti juurikin tämän tuotteen 'Vuoden parhaaksi hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi' vuotuisissa Genuine Beauty Awards:issaan. Jos kiinnostuit John Master's Organics:stä, kannattaa ehdottomasti lukea myös  Katjan muut päivitykset aiheesta, sillä Katja tekee aina selvitystyönsä niin perusteellisesti!


No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.