Sunday 22 January 2017

Kevätmietteitä iltapäiväauringossa


Viime päivinä on jo tuntunut, että valon määrä lisääntyy hiljalleen. Keväästä ei tietenkään kannata täällä Suomessa riemuita turhan aikaisin, tai voi joutua pettymään karvaasti - lumimyrsky on ennenkin iskenyt juuri kun kevätkengät on huhtikuun lopulla kaivettu esiin. Mutta jotenkin itsepintaisesti se kevät vaan kutkuttelee jo ajatuksissa - ja sitä myötä tietenkin myös vaatekaapin puolella. Muutamasta viimeisimmistä vaatehankinnasta huomaa ihan erityisesti, että yritän vaivihkaa ottaa varaslähtöä valoisampaan ja lämpimämpään vuodenaikaan.

Valkoinen silkkikauluspaita osui silmään käydessäni pikaisesti ohikulkumatkalla FilippaK:n alennusmyynneissä. Hyvin istuva, mutta sopivasti väljä, valkoinen kauluspaita on ollut toiveissa jo kauan, vaikka en kyllä voi väittää etsineeni sitä kovin aktiivisesti.  Nyt kun sellainen vihdoinkin löytyi ja vielä puoleen hintaan, olisi ollut sulaa hulluutta jättää se kauppaan.


Oliivinvihreät Hero-nahkanilkkurit ovat Terhi Pölkin viime syksyn mallistoa ja niissä on ehkä täydellisin lesti ikinä. Tämä viimeinen pari oli minulle hieman väljää kokoa 41, mutta väljyys korjaantui pohjallisen kanssa. Nahkanilkkureita on kyllä ihan rapsakka määrä jo ennestään, mutta kaikki muut ovat mustia. Nämä jalassa sopiikin ottaa niitä paljon puhuttuja askelia kohti värikkäämpää kevätpukeutumista...

Olin itseasiassa aikeissa pukea jo näihin kuviin vaalean Samujin takkini, mutta kokonaisuus näytti peilin edessä niin hurjan vaalealta, että turvauduin sittenkin mustaan lempitakkiini. Katsotaan jotain vaaleaa ja kirkasta kunhan ehdin ensin tottua edes siihen, että asukokonaisuudessa on vain yksi musta vaate. Takki on timanttinen Ritva Falla-löytö lemppari second hand-kaupastani WST:stä.  Olikin jo aika, että se pääsi esittelyyn tänne blogin puolelle, sillä olen kulkenut se päällä lähes joka päivä lokakuisesta ostohetkestä lähtien.


Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä kiinnostavat juuri tällaiset skarpit ja helppokäyttöiset luottovaatteet, jotka muuntuvat sitten aikanaan lämpimämpiinkin keleihin. Olen myös huomannut viime aikoina kummallista mieltymystä siniseen, vaikka väri on (näitä farkkuja lukuun ottamatta) pysynyt tiukasti poissa vaatekaapistani useamman vuoden. Pääosin vihreään ja mustaan vaatekaappiin sopisi tietenkin lisätä muutama väriläiskä, joten jäämme odottamaan mitä tästä vielä kehkeytyy...Takki We Started This/ Silkkipusero ja farkut FilippaK / Nilkkurit Terhi Pölkki


No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.