Thursday 21 May 2015

22Birthdays, I find, are more filled with new beginnings than NYE ever was. New Year means changing your calendar and diet, but really a new year in our lives begins on the date on which we were born - and both looking back and looking forward feel much more personal. I turned 22 on Tuesday. Looking at the past 22 years, there are better and worse memories, but I am glad to say there is only a handful of things I would change - and then again, those mistakes have taught me like nothing else. Looking forward, there's so much to do and to see. On a positive note, I am currently bursting to tackle all that I have set to wait. Here I come, 23.

Syntymäpäivät sopivat mielestäni uusille aluille huomattavasti paremmin kuin vuodenvaihde. Uuden vuoden päivänä vaihtuu kalenterin vuosinumero ja tehdään treenilupauksia, mutta oikeasti uusi vuosi omassa elämässämme alkaa aina sinä päivänä, jona olemme syntyneet - ja menneisyyteen, sekä tulevaisuuteen katsominen on paljon henkilökohtaisemmalla tasolla. Täytin 22 tiistaina. Kun mietin kuluneita vuosia, joukossa on parempia ja huonompia muistoja, mutta olen tyytyväinen voidessani sanoa, että muuttaisin vain kourallisen asioita - ja toisaalta nämäkin virheet ovat opettaneet minulle enemmän kuin mikään muu. Tulevaisuutta katsoessani, näen hirmuisesti tehtävää ja nähtävää. Positiivista on kuitenkin se, että meinaan haljeta odotuksesta. Täältä tullaan, vuosi 23. 
Wearing:

Sweater self-made / Skirt Ivana Helsinki (second hand) / Shoes Rizzo / Watch GC / Rings heirlooms / Nailpolish Kure Bazaar "Frenchie"
Photographs by Jan

No comments:

Post a Comment

The Wilde Things . All rights reserved. BLOG DESIGN BY Labinastudio.